Curs de Cuina amb Arrossos
10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 17.00h a 18.30h
6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 20.00h a 21.30h
Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina amb Pasta
10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 20.00h a 21.30h
6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 17.00h a 18.30h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina amb Peix
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 20.00h a 21.30h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina amb Carn
6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 17.00h a 18.30h
Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina Tradicional Catalana
10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 17.00h a 18.30h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina Econòmica
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h
Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina Creativa
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs d’iniciació al Tast de Vins
8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h
13, 14, 20 i 21 de desembre de 2011
de 20.30h a 22.00h
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h
Aula de cata
Places limitades a 15 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Cuina de Nadal
8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h
Cuina pedagògica
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Pastisseria de Nadal
8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h
Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs d’Aperitius de Nadal
13, 14, 20 i 21 de desembre de 2011
de 20.30h a 22.00h
Cuina pedagògica
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Monogràfic Cuina de Nadal amb Foie
20 de desembre de 2011
de 20.00h a 22.00h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 40 alumnes
Inscripció de 30 €
Monogràfic Elaboració de Turrons
20 de desembre de 2011
de 20.00h a 22.00h
Aula de pastisseria
Places limitades a 30 alumnes
Inscripció de 30 €
Curs de Postres amb Xocolata
10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 20.00h a 21.30h
Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Pastisseria Tradicional
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 20.00h a 21.30h
Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Pastisseria amb Pasta de Full
6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 20.00h a 21.30h
Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €
Curs de Manipulador d’Aliments
Diploma de l’Escola - Títol oficial
8, 15 i 22 de novembre de 2011
de 20.00h a 22.00h
6, 13 i 20 de març de 2012
de 20.00h a 22.00h
Aula Ferran Adrià
Places limitades a 25 alumnes
Inscripció de 70 €
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada