divendres, 23 d’abril del 2010

Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari- SARU

Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari- SARU


El dia 26 d’abril es preveu l’entrada en funcionament del Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari- SARU, promogut per la Generalitat de Catalunya per informar, assessorar i acompanyar les persones en el procés de reconeixement de títols emesos per universitats estrangeres.

Aquest servei ha estat possible en virtut d’un conveni signat el 15 de gener de 2010 entre la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Social i Ciutadania, Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i Departament de Treball/Servei d’Ocupació de Catalunya), el Ministeri d’Educació, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Atlàntida.

El SARU ofereix, de manera personalitzada, informació i assessorament sobre la tramitació del reconeixement de les titulacions estrangeres de grau superior, i acompanya a les persones usuràries durant tot aquest procés. També informa, assessora i orienta sobre els itineraris acadèmics recomanables per tal de completar els estudis universitaris. I finalment, deriva els usuaris cap a serveis d’orientació i inserció laboral.
El SARU s’adreça a totes les persones residents a Catalunya, autòctones i estrangeres que tinguin reconegut el dret a treballar i estiguin en possessió d’un títol universitari emès per una universitat estrangera.

En el marc d’aquest nou servei, el SOC assumeix els següents compromisos:
· Informar de l’existència i funcions del SARU a través de la seva xarxa d’Oficines de Treball a les persones que tinguin el perfil per ser usuàries d’aquest servei, estimulant així el reconeixement universitari.
· Promoure i facilitar la inserció professional de totes aquelles persones que sol·licitin els serveis del SOC.


Per a més informació i contacte:
Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)
Plaça Bonsuccés, 5-6
08001 Barcelona
Telèfon: 93 552 69 89
Correu electrònic: saru@gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada