dijous, 20 de gener de 2011

CURSOS DE CUINA ESCOLA D'HOSTELERIA DE L'ALT EMPORDÀ

L'ESCOLA D'HOSTELERIA DE L'ALT EMPORDA que ja esta ubicada a Figueres des del passat mes de octubre organitza aquests cursos:


CURSOS DE MANIPULADOR D'ALIMENTS
Del 18 de gener a l'1 de febrer de 17 a 20h
Del 15 de febrer a 1 de març de 17 a 20h
Preu: 60€


CURSOS D'INICIACIÓ AL TAST DE VINS
27 de gener, 3,10 i 17 de febrer de 17 a 18.30h
27 de gener, 3,10 i 17 de febrer de 20.30 a 22h
Preu: 60€


CURSOS D'INICIACIÓ A LA PASTISSERIA
26 de gener, 2,9 i 16 de febrer de 17 a 18.30h
26 de gener, 2,9 i 16 de febrer de 20.30 a 22h
Preu: 60€


CURS D'INICIACIÓ A LA CUINA PROFESSIONAL
25 i 27 de gener i 1,3,8,10,15 i 17 de febrer de 17 a 19h
Preu: 160€


CURS PROFESSIONAL DE CUINA AL BUIT
24 i 31 de gener i 7 i 14 de febrer de 17 a 19h
Preu: 80€


CURS PROFESSIONAL DE PASTISSERIA
25 i 17 de gener i 1,3,8,10,15 i 17 de febrer de 17 a 19h
Inscripció: 160€


CURSOS DE CUINA TRADICIONAL
24 i 31 de gener i 7 i 14 de febrer de 17 a 18.30h
24 i 31 de gener i 7 i 14 de febrer de 20.30 a 22h


Més informació:

Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà
Av. maria Angels Anglada, 15
Figueres
Tel. 972 525 556
escola@escolahostaleriaaltemporda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada