dimecres, 28 de setembre de 2011

CURSOS DE CUINA PER A PROFESSIONALS I AMATEURS

L'escola d'Hostaleria de l'Alt mpordà organitza cursos de cuina per a professionals i amateurs:

CURS DE CUINA AMB ARROSSOS: 4, 11, 18 i 25 d'octubre de 20.30 a 22h Preu: 70€

CURS DE CUINA DE NADAL: 8, 15, 22 i 29 de novembre de 20.30 a 22h Preu: 70€

CURS D'APERITIUS DE NADAL: 13,14,20 i 21 de desembre Preu: 70€

MONOGRAFIC DE CUINA DE NADAL AMB FOIE: 20 de desembre de 20 a 22h Preu: 30€


CURS D'INICIACIÓ AL TAST DE VINS: 4, 11, 18 i 25d'octubre de 20.30 a 22h // 8, 15, 22 i 29 de novenbre de 20.30 a 22h // 13, 14, 20 i 21 de desembre de 20.30 a 22h Preu 70€

CURS DE DIETÈTICA EN TRANSTORNS ALIMENTARIS: 11, 18 i 25d'octubre i 8, 15, 22 i 29 de novembre de 20 a 22h Inscripció: 40€ DIPSALUT subvenciona 100€/alumne

CURS DE PASTISSERIA ARTESANAL: 4, 11, 18 i 25 d'octubre de 20.30 a 22h Preu: 70€

CURS DE PASTISSERIA DE NADAL: 8, 15, 22 i 29 de novembre de 20.30 a 22h preu. 70€

MONOGRÀFIC ELABORACIÓ DE TURRONS: 20 de desembre de 20 a 22h Inscripció: 30€



CURS DEMANIPULADOR D'ALIMENTS (Títol Oficial): 8, 15 i 22 de novembre de 20 a 22h Preu: 70€


Més informació:
Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà
Av. M. Angels Anglada, 15
Figueres
Tel. 972 525556

escola@escolahostaleriaaltemporda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada