dijous, 20 d’octubre del 2011

PROGRAMA VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Nova edició del programa Voluntariat per la llengua: apunteu-vos-hi!

El Voluntariat per la llengua és un programa que posa en contacte persones que volen destinar 10 hores del seu temps a fer conversa amb persones que acaben d'arribar a Catalunya o que estan interessades a millorar el català que parlen.

Si voleu participar-hi com a voluntari només cal que parleu català. A través de la llengua podeu ensenyar els costums, les tradicions i l'entorn de casa nostra a totes les persones que vulguin millorar el català oral i conèixer la realitat del nostre país.
Si heu començat a parlar català i voleu practicar-lo per agafar confiança, podeu ser aprenents. Descobrireu que hi ha gent disposada a escoltar-vos, a ensenyar-vos racons del lloc on viviu, a compartir temps i experiències, a ajudar-vos a millorar el vostre nivell de llengua.

Si us animeu a participar-hi, coneixereu la vostra parella lingüística a l'acte de presentació que tindrà lloc el dia 1 de desembre, a les 7 del vespre, al Cercle Sport Figuerenc.
Abans, però, cal que us poseu en contacte a través del telèfon 972 03 23 18, a l'adreça vxl.figueres@cpnl.cat o bé podeu passar per l'Oficina de Català de Figueres (av. Salvador Dalí, 107).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada