divendres, 2 de desembre del 2011

PROJECTES TRANSFRONTERERS

1 –TRANSVERSALIS: aquest projecte té com objectius promoure la formació i la inserció laboral dels estudiants i dels professionals dins l’espai transfronterer, i de integrar la noció de desenvolupament sostenible als oficis del Turisme i de la Muntanya.
Participen diverses universitats:
- Universitat de Perpignyà
- Universitat d’Andorra
- Universitat de Girona
- Universitat de Lleida
- Universitat de Zaragoza
- Universitat de Tolosa


http://europe.univ-perp.fr/transversalis
www.transversalis-pirineus.fr
transversalis@univ-perp.fr



2 – CULTURA PRO : aquest projecte té com objectius la formació en la cultura i el coneixement de la llengua del país veí.

A la web: http://ca.culturpro.cat/ (en català, espanyol i francès) trobareu molta informació sobre TOT: “Vull treballar”, “Tinc un negoci”,”Sóc emprenedora”,etc.



3 – ETFERSASO: aquest projecte (Centre Transfronterer de Formació i Recerca Sanitària i Social) s’incriu em el programa de cooperació transfronterera Interreg IV Espanya-França-Andorra (2009-2012). Els objectius principals del projecte són proporcionar formacions, donar suport a la recerca i esdevenir un punt de referència em l’àmbit de la intervenció sociosanitària.

www.etfersaso.org

contact@etfersaso.org




4 – RES’PIR: l’objectiu és la professionalització dels actors del turisme per posar en funcionament l’oferta turística en acord amb el procés de qualitat.

Encara no tenen web.




5 – EUROINSTITUT CATALÀ TRANSFRONTERER (EiCT): és un institut de formació que respon als reptes del territori mitjançant la gestió de la cooperació. Els seus objectius :
- Respondre a la necessitat dels agents dels territoris fronterers (Girona-Pirineus Orientals-Andorra) de poder adquirir un millor coneixement del país veí.
- Contribuir al desenvolupament de projectes de territori a l’Espai Català Transfronterer i a la frontera franco-espanyola.
- Facilitar el naixement de projectes de cooperació transfrontera, territorial, euromediterrània i descentralitzada (internacional).
- Donar suport a altres dinàmiques de cooperació establertes com el Pol de Recerca i Ensenyament Superior Pirineus-Mediterrània.

L’EiCT està al servei dels agents que actuen pel desenvolupament sostenible dels territoris. S’adreça als agents socioeconòmics. A professionals del sector públic i privat, a demandants d’ocupació, a estudiants, així com a funcionaris i autoritats locals.

www.euroinstitut-cat.eu

info@euroinstitut-cat.eu

directora@euroinstitut-cat.eu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada