dimarts, 21 de febrer del 2012

Sessió informativa sobre la Reforma Laboral

CONFERENCIA
01
Sessió Informativa sobre la Reforma Laboral


El 10 de febrer de 2012, el Govern va aprovar una nova Reforma Laboral que incorpora novetats importants al mercat laboral. Per aquest motiu, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya organitza a les seus de Barcelona, Girona i Figueres, una Jornada Informativa sobre la Reforma Laboral amb el Sr. Francesc Xavier Vàzquez, membre de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Girona.
Durant la conferència s’analitzaran les modificacions introduïdes pel govern sobre el mercat laboral al Reial Decret - Llei 3/2012, del 10 de febrer, on es tractaran els següents punts: l’ intermediació laboral, el contracte per a la formació i l’aprenentatge, la formació professional, el contracte indefinit de recolzament als emprenedors, les mesures pel foment de la contractació indefinida, la mobilitat i la modificació de les condicions laborals, la negociació col·lectiva, l’extinció de les relacions laborals per causes empresarials i la reducció de la dualitat al mercat laboral.

SOBRE EL PONENT. El Sr. Francesc Xavier Vàzquez és Advocat laboralista desde l’any 1999. Col·legiat número 2255 de l’Ilustre Col·legi d’Advocats Girona. Soci fundador del despatx d’advocats Rebled & Vàzquez. Membre de la Asociación Nacional de Abogados Laboralistas. Postgrau de Dret Laboral i Seguretat Social i Postgrau de Comerç Electrònic per la Universitat de Girona.

DATES;
CINC Figueres · Dia: 24/02/2012 · Hora: de 17h a 19h · Lloc: Edifici CINC (C/Blanc 8)
CINC Barcelona · Dia: 27/02/2012 · Hora: de 17h a 19h · Lloc: Edifici CINC (C/Llull 321-329)CINC Girona · Dia: 28/02/2012 · Hora: de 17h a 19h · Lloc: Edifici CINC (C/Güell 58)

INSCRIPCIONS: Les places per a aquesta activitat són limitades i s’atendran per estricte ordre d’inscripció. Cliqui a sobre del nom de cada seu per inscriure's:
Inscripcions Figueres
Inscripcions Barcelona
Inscripcions Girona

Per a qualsevol dubte o aclariment contacti’ns a events@cinc.com o al telèfon 93 30 30 060.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada