diumenge, 25 de març del 2012

BEQUES CARNET JOVE

El Carnet Jove obre les sol·licituds a dotze beques per promoure la inserció al món professional
Els joves seleccionats col·laboraran amb empreses de referència en el món de les tecnologies, l'enginyeria i la comunicació amb beques de 5.000 euros

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha obert avui el període de sol·licituds a un total de nou Beques Carnet Jove, que tenen l’objectiu de promoure i fomentar l’accés de joves al món professional.

El proper 2 d’abril s’obrirà el termini per a les tres beques restants. La convocatòria és oberta als titulars del Carnet Jove, que tenen entre 14 i 29 anys, i les persones seleccionades obtindran una beca de 5.000 € que els permetrà col·laborar amb una empresa de referència dels sectors de la informàtica, l’enginyeria i la comunicació per un termini d’un any.

La gran novetat d’aquesta edició del Programa Beques Carnet Jove és la incorporació de set noves beques a les cinc ja existents, fet que representa el major impuls en la història de la iniciativa. L’ampliació ha estat possible gràcies a l’acord amb l’empresa informàtica eyeOS, Grup AGBAR i TV3. Entre les novetats, també destaca la millora en la beca de fotografia, que comptarà amb la col·laboració de La Vanguardia. Les tasques que hauran de fer les persones joves seleccionades en cadascuna de les beques estaran tutoritzades per un responsable de l’empresa col·laboradora, i tindran un seguiment per part del Carnet Jove.

En concret, les beques convocades són:
- Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic
- Beca Carnet Jove Connecta’t al Disseny
- Beca Carnet Jove Connecta’t a les Lletres
- Beca Carnet Jove Connecta’t a la Ràdio
- Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia
- Beca Carnet Jove Connecta’t a l’Enginyeria
- Beca Carnet Jove Connecta’t a la Informàtica
- Beca Carnet Jove Connecta’t al Grafisme
- Beca Carnet Jove Connecta’t a la Caracterització
- Beca Carnet Jove Connecta’t a la Infografia
- Beca Carnet Jove Connecta’t al Muntatge Musical
- Beca Carnet Jove Connecta’t al Vestuari

Període de sol·licitud i requisits Els joves interessats a accedir a les diferents beques poden fer la seva sol·licitud des d’avui (excepte per a les de ràdio, còmic i enginyeria, per a les quals ho podran fer a partir del 2 d’abril) i fins al 30 d’abril, el 31 de maig, el 28 de juny o el 16 de juliol, segons el cas.
Les sol·licituds s’hauran d’acompanyar de projectes i treballs que els joves aspirants hagin desenvolupat anteriorment en la modalitat de beca a la qual opten i, en d’altres casos, amb una presentació de les seves aptituds i capacitats mitjançant un projecte.
Durant els mesos d’estiu es resoldran i es comunicaran les adjudicacions de les beques a les persones beneficiàries. L’inici de l’estada de la persona becada a les diferents empreses col·laborades serà pels volts del setembre de 2012, i s’allargarà durant un any.

Per a més informació:
- Nota de premsa
- Beques Carnet Jove

www.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada