dilluns, 21 de maig del 2012

TALLER "SARU" A FIGUERES

El Servei d’Immigració i Diversitat de l’Ajuntament de Figueres, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, responsable del Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i amb el suport de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, organitza un taller sobre els processos de reconeixement de la qualificació professional i acadèmica de les persones amb titulacions universitàries estrangeres.




Aquest taller es celebrarà el 24 de maig a les 12 hores a l’aula de formació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, al C/ Nou, nº 48 de Figueres, i serà ofert pel Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU).



El taller està obert al públic en general. És interessant tan per les persones en possessió d’un títol universitari que vulguin assessorament sobre el procés de reconeixement i homologació de la seva titulació a l’Estat espanyol, com per altres persones que, per raó de la seva activitat professional o voluntariat, estiguin interessades en conèixer la tramitació d’aquest procés.



Per confirmar l’assistència, preguem confirmació abans del dia 24 de maig al correu electrònic:



xcrespo@altemporda.org   o al telèfon 972 67 70 50.

cnoguera@figueres.org.     Tel. 972 03 22 86



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada