dimarts, 27 de gener del 2015

7 portals per a trobar oportunitats laborals, pràctiques o voluntariats a nivell internacional.

7 portals per a trobar oportunitats laborals, pràctiques o voluntariats a nivell internacional.

En el cas d’estar interessats en treballar o realitzar pràctiques al sector de les ONGs, hi ha una sèrie de suggeriments per trobar una bona varietat d’ofertes i trobar l’oportunitat adequada a les pròpies preferències.
Primer de tot, és primordial tenir clar què motiva a un mateix i cap a on es vol enfocar la carrera. El següent TedTalk ens explica que el 80% de les persones fan una feina que no els agrada i com es pot evitar.

ambé, cal tenir en compte que per a desenvolupar una carrera professional en una organització internacional cal una formació adequada i tenir experiència prèvia de voluntari a l’estranger.
Alguns portals on podreu trobar feina en ONGs:
Global Charity jobs: És una base d’ofertes amb serveis tant per a demandants com per ofertants. Ara mateix té ofertes per treballar arreu d’Europa. Hi ha la possibilitat de registrar-se i rebre un butlletí setmanal amb les noves oportunitats.
Es.idealist.orgtambé és un portal molt complert amb ofertes d’arreu del món no només laborals sinó també pràctiques i voluntariats. El web permet des de col·laborar amb una entitat fins a buscar recolzament per crear el teu propi projecte.
Reliefweb.int: es tracta d’un portal d’informació humanitària a nivell mundial que també publica ofertes de feina. Actualment, tenen més de 2000 oportunitats publicades per treballar arreu del món.
Hacesfalta.orges tracta d’un projecte de hazloposible.org, conté ofertes laborals tant a nivell nacional com internacional i un altre apartat complet pel voluntariat.
Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresmeés l’entitat que agrupa entitats solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme que treballen diverses vessants de les desigualtats Nord-Sud. A la seva pàgina  tenen una borsa de treball i de voluntariat on apareixen periòdicament les ofertes que presenten les entitats de la Coordinadora i altres organismes.
GenevaJobs.orgés una xarxa per trobar ofertes de desenvolupament internacional, salut, ajuda i de medi ambient tant a Suïssa com a la resta d'Europa. 
Jobs4Development.comés una plataforma amb ofertes laborals del sector del desenvolupament internacional provinents d'ONG, empreses no lucratives, consultories, organitzacions benèfiques i governs d'arreu del món.
També es poden trobar altres portals de cerca de feina, opcions de formació ibeques al Web de l’ajuntament de Barcelona.


i també:

- Geneva Jobs (per ofertes de feina en organitzacions relacionades amb Nacions Unides).
- Jobs4Development (més ampli que el sector no lucratiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada