diumenge, 7 de juny del 2015

Treballar de monitor/a d'educació en el lleure

Treballar de monitor/a d'educació en el lleure



QUins requisits cal complir per treballar de monitor/a?

Imatge de treballar de monitor d'educació en el lleure
En la gran majoria de casos tenir el diploma de monitor/a o de director/a d'activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut és un requisit indispensable.
També habiliten per a fer de monitor/a i de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenils els cicles formatius de grau superior d’”Animació sociocultural i turística” i el de “Tècnic/a d’animació sociocultural”.

Quines feines es poden realitzar?

El treball de monitor/a en el lleure varia segons el lloc on es realitzi:
- En l'àmbit escolar: les feines més habituals són de monitor/a de menjador, de monitor/a de pati, de suport d'activitats extraescolars ...
- En l'àmbit de l'educació en el lleure: les feines més habituals són de monitor/a o director/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil (colònies, casals, campaments ...), de monitor/a ludotecari/ària, de tallerista o de monitor/a especialitzat/ada.
- En l'àmbit d'oci en general: Hi ha feines de monitor/a de fires i de parcs, d'animador/a turístic/a, d'educador/a especialitzat/ada ...

Condicions laborals i Conveni col·lectiu

Per a tenir informació sobre les condicions laborals generals de treballar de monitor/a o director/a pots consultar el Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural.

Borsa de treball

L’Oficina Jove de Treball, té una borsa de treball d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Entitats que ofereixen feina de monitor/a



FONT: www.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada