diumenge, 16 de setembre del 2012

CURS: DINAMITZADOR DE TURISME ACCESSIBLE

DINAMITZADOR EN TURISME ACCESSIBLE


L’associació MIFAS (Minusvàlids Físics Associats) de Girona impulsa un curs de formació ocupacional de Dinamitzador en Turisme accessible per tal que les persones assistents al curs adquireixin competències i competències per planificar, organitzar i desenvolupar activitats, rutes, excursions, etc.. amb persones amb o sense discapacitat amb l’objectiu de crear un ambient favorable en un grup així com oferir un servei de qualitat des del sector econòmic del turisme.

Aquest curs va adreçat a persones joves menors de 30 anys amb o sense discapacitat que tinguin interès en la integració social de les persones amb discapacitat física i de manera especial dinamitzar el seu temps d’oci i de turisme.


Places i perfil de les persones participants.



El curs constarà de 15 places i els requisits per a poder el curs són :

. persones amb o sense discapacitat
. menors de 30 anys
. amb titulació d’ESO
. disposar de la titulació de monitor de lleure
. es valorarà la titulació de dinamitzador
. català i castellà imprescindible en comprensió oral i escrita



Informació sobre el curs



Les persones interessades en aquest curs de formació s’han de posar en contacte directament amb l’entitat MIFAS, telèfon 972.41.40.41 i correu electrònic mifas@mifas.com.

Calendari

A partir del 15 de setembre es faran les entrevistes de selecció de candidats a totes les persones interessades en fer el curs de formació.


Del 16 d’octubre al 30 de novembre de 2012, impartició de 150h de crèdits formatius teòrics.

De l’1 al 15 de desembre de 2012, es faran 50h de crèdits de pràctiques en equipaments turístic (Hotels, Hostals, etc..).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada