dilluns, 17 de setembre de 2012

JORNADA EMPRESA+CULTURA:INNOVACIÓ EN LA SITUACIÓ ECONÒMICA

Jornada innovadora sobre Empresa+Cultura. Com obtenir el màxim benefici unint el món de l'empresa i el de la cultura.(Ingràvid-Fòrum imagina) 25-09-2012


Posted: 16 Sep 2012 11:39 PM PDT

Benvolguts, benvolgudes,Jornada EMPRESA+CULTURA: INNOVACIÓ EN LA NOVA SITUACIÓ ECONÒMICA organitzada per l'Ingràvid Creative Office, amb el suport de l'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, i amb la col·laboració del Fòrum Imagina.


L'objectiu de la jornada és donar a conèixer experiències empresarials innovadores dutes a terme al País Basc per empreses com Fagor, Anesvand o Orbea, entre d'altres, les quals combinen les arts, la ciència i el pensament amb el món empresarial. En definitiva es tracta de conjuntar el món de la cultura i el de l'empresa per tal d'obtenir el màxim benefici.
L'acte es realitzarà el proper 25 de setembre de 12 a 14,00h al Cercle Esport i comptarà amb la presència dels següents ponents:
Roberto Gómez de la Iglésia  director de C2+I i de Conexiones Improbables http://conexionesimprobables.es


Albert Fayos i Javier Bustos empresaris i responsables de GTD, http://gtd.es/


Tere Badia, actual directora d'Hangar, Bcn, http://hangar.org
Trobareu més informació al següent enllaç: htttp://www.figueres.cat/cat/content/1388/jornada-empresa-cultura-innovacio-en-la-nova-situacio-economica.html


Si voleu assistir a la jornada podeu confirmar assistència a aquest mateix correu. info@forumimagina.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada