dilluns, 12 de novembre del 2012

JOURNÉE QUÉBEC


El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), està treballant amb el Govern del Quebec per tal d’afavorir la mobilitat de persones treballadores cap al Quebec i facilitar-ne la seva integració socioprofessional.
Journées Québec, per primera vegada a Catalunya

El 29 de novembre d’enguany se celebrarà a Barcelona la primera edició de les Journées Québec.

Aquesta missió de reclutament s’organitza amb els objectius principals següents:
·         establir vincles directes entre empreses quebequeses i persones candidates estrangeres que responen a les necessitats econòmiques del Quebec; 
·         oferir a les empreses quebequeses l’accés a una bossa de persones candidates preseleccionades en funció de les seves competències i del seu perfil professional.
Aquesta activitat de reclutament és possible a partir de les actuacions realitzades pel Ministeri d’Immigració i Comunitats Culturals del Quebec i els seus diversos socis, amb la col·laboració del SOC.
Per tal de participar a la Journée Québec a Barcelona és imprescindible inscriure’s al portal Journée Québec i si el perfil de les ofertes de feina encaixa amb el vostre inscriure’s a una o més ofertes de feina.
Per tal d’assistir a la Journée Québec hi ha dues possibles vies:
·         una (o més) empresa/es us confirma una entrevista amb data i hora per al dia 29 de novembre
·         les entitats organitzadores us confirmen que podeu assistir al fòrum obert de la Journée Québec
Sense una confirmació -per part d’una empresa o de les entitats organitzadores- no podreu assistir a la Journée Québec.
Us recomanem que consulteu amb deteniment les preguntes més freqüents d’aquest esdeveniment com també tot el què incorpora aquest portal que us serà de molta utilitat en la vostra cerca de feina a Quebec.

Més informació:  www.oficinadetreball.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada