diumenge, 9 de desembre del 2012

"MY BUSINESS GAME"


Sabies que...pot haver-hi un emprenedor/a dins teu?

My Business Game
Autor: Universitat Politècnica de Catalunya
Per què no deixes de jugar al World of Warcraft o al Guild Wars durant uns quants dies? La Universitat Politècnica de Catalunya et proposa jugar al My Business Game i treure l’esperit emprenedor que portes a dins.
Què és?My Business Game és un joc en línia realitzat per la UPC en el marc del Programa Innova que té com a objectiu el foment de la creació d’empreses i l’esperit emprenedor entre els estudiants.
Pren el controlPossiblement has jugat algun cop al PES o al FIFA i ho has fet en la modalitat de manager. Com a director esportiu o entrenador has pres el control total d’un club de futbol intervenint directament en la gestió: pressupost, altes i baixes de jugadors, renovacions, tàctiques, etc.
Amb My Business Game substitueixes un club de futbol per una empresa. Podràs dissenyar el teu pla d’empresa, crear-la i veure-la créixer. Malgrat ser un joc, no tot serà bufar i fer bombolles. Et trobaràs amb els mateixos problemes que podries trobar a la vida real en la gestió d’una empresa i hauràs de resoldre’ls.
Com que és un joc en línia podràs competir amb altres usuaris i veure els teus avanços en el rànquing.
Quelcom més que un jocMitjançant la mecànica del joc pots assolir els coneixement necessaris per començar a ser empresari. A més a més, podràs patentar les idees de negoci que hi hagis utilitzat. Qui sap si el fet de jugar et pot canviar la vida!
Anima’t a provar un joc diferent i explica'ns-ho a la nostra pàgina a Facebook. T'hi esperem!

Font:  Jove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada