dilluns, 17 de desembre del 2012

POSSIBLES OFERTES DE MA D'OBRA QUALIFICADA DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ PER CANADÀ


Noticies publicades  pels mitjans de comunicació sobre les necessitats del Govern del Canadà de contractar ma d’obra qualificada del sector de la construcció a partir de l’any 2013:


·         la noticia prové de les  declaracions que va fer el Ministre de Ciutadania, Immigració i Multiculturalisme del Canada, Jason Kennedy,  anunciant el llançament d’un nou Programa federal d’Oficis especialitzats al Canadà, per fer front a la creixent demanada de ma d’obra qualificada al Canadà.

·         aquest nou programa permetrà  flexibilitzar alguns dels  criteris d’obtenció dels permisos de treball i residencia per a certes professions i zones determinades de Canadà.

·         dins d’aquest nou Pla, el Govern del Canadà admetrà 3000 ofertes de treball per a estrangers en oficis qualificats durant l’any 2013

·         alguns dels oficis qualificats que es beneficiarien del Pla serien: electricistes, soldadors, mecànics d’equipament pesat, muntadors. Un estudi exhaustiu de les necessitats de contractació de les empreses canadenques s’està portant a terme actualment.

·         per ser admesos al Programa caldrà estar en possessió d’una sèrie de requisits tals com: disposar d’una oferta de treball, coneixements de llengua anglesa o francesamínim de 2 anys de experiència professionals en aquell ofici, i que les competències i l’experiència professional corresponguin a les professions demandades .



En el moment oportú, el govern del Canadà utilitzarà els mitjans de comunicació propis (Ambaixada, Consolat, etc) per donar a conèixer en detall aquest nou Programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada