dimarts, 27 de maig del 2014

S’inicia la fase d’inscripció lliure per a participar als camps de treball que organitza Joventut per aquest estiu

S’inicia la fase d’inscripció lliure per a participar als camps de treball que organitza Joventut per aquest estiu


La Direcció General de Joventut habilita un web per consultar les places que encara hi ha disponibles i per fer la inscripció


La Direcció General de Joventut posa a disposició des d’avui al migdia, l’oferta de places vacants a la campanya de Camps de Treball 2014, dirigida a joves de 14 a 29 anys i a les seves famílies.
Els camps de treball són activitats de voluntariat adreçades a joves amb compromís amb ganes de compartir bons moments amb d’altres joves i col·laborar en la millora de diferents aspectes del paisatge, l’arqueologia, la natura o els grups humans.
Els i les joves amb interès en formar part d’aquesta experiència encara poden trobar un camp de treball que s’ajusti als seus interessos. N'hi ha de diferents tipologies i arreu de Catalunya i del món.
La inscripció es pot fer a través del web http://jove.cat/campsdetreball. A l’apartat “Informació general” es pot trobar el llistat de camps amb places disponibles actualitzat. Un cop escollida la plaça s’accedeix a la plataforma d’inscripció, on es facilitarà una paraula de pas i es podrà fer la reserva i pagament de l’activitat.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada