dimarts, 12 d’agost del 2014

La Cambra ofereix un programa de 3 mesos per aconseguir feina a Alemanya

La Cambra ofereix un programa de 3 mesos per aconseguir feina a Alemanya


Destí Alemanya- La teva propera feina!” és un programa de tres mesos de duració que ofereix la Cambra de Comerç de Girona per al desenvolupament de competències especifiques i necessàries per trobar feina a Alemanya. La formació rebuda proporciona al participant possibilitats reals d’aconseguir més ràpidament una feina a Alemanya.

Es tracta d’un programa que ja compta amb 10 edicions i una eficàcia provada (un 82% dels participants aconsegueix feina), tot i que és la primera vegada que s’ofereix a les comarques gironines. Destí Alemanya – La teva propera feina! s’adreça a persones motivades i decidides a treballar a Alemanya. No és necessari coneixement previ de l’idioma alemany, fins i tot és recomanable que es parteixi des de zero. Es requereix tenir la nacionalitat d’algun país de la Unió Europea i, preferiblement, ser titulat oficial universitari o disposar d’un grau superior d’ FP.

El programa ofereix una estada a la ciutat de Bremen, del 19 de setembre al 12 de desembre del 2014, on s’oferiran 250 hores de formació en alemany, material didàctic, certificat de participació, taxes i realització de l’examen de nivell B1 oficial, que aprova el 90% dels estudiants. El 10% restant aprova l’examen A2.

El programa inclou recollida a l’aeroport i trasllat a l’allotjament amb famílies alemanyes. Els participants disposaran d’un tutor que els ajudarà en les gestions administratives, bancs, ajuntament, biblioteca… etc.

Durant l’estada es rebrà orientació laboral: com elaborar el currículum, anàlisi d’ofertes laborals, registre en el Agentur für Arbeit (agència de col·locació alemanya) i visita a la fira de la feina de Cloppenburg el 18 d’octubre i fira de feina d’Hamburg el 12 de desembre. El programa inclou visites culturals a Berlín, Hamelin i al Mar del Nord.

El preu del programa es de 3.450€ (no inclou bitllet d’avió)

Data límit de matriculació: dimecres 3 de setembre de 2014

Per a més informació cal adreçar-se a Cristina Cots: ccots@cambragirona.org
Cambra de Comerç de Girona: 972 418 500

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada