Preelaboració i conservació de vegetals i bolets
PresencialLLOC: IES ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA. - C JOSEP VIADER I
MOLINER 11
INICI: 04-11-2014
FINAL: 03-12-2014
DURADA: 60 Hores
HORARI: dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 20:30 hores
Anglès nivell B1.A
PRESENCIAL
LLOC: Fundació Paco Puerto Girona.
- Rbla Xavier Cugat 45 bxos
- Rbla Xavier Cugat 45 bxos
INICI: 27-10-2014
FINAL: 11-12-2014
FINAL: 11-12-2014
DURADA: 45 Hores
HORARI: dilluns i dijous de 19:30 a 22:00 hores
Anglès nivell B2.A
Presencial
LLOC: Fundació Paco Puerto Girona. - Rbla Xavier Cugat 45 bxos
INICI: 14-10-2014
FINAL: 11-12-2014
DURADA: 45 Hores
HORARI: dimarts i dijous de 19:30 a 22:00 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada