diumenge, 26 d’octubre del 2014

JORNADES COSTA BRAVA

El turisme és un dels principals motors de la nostra economia i ens els darrers anys hem viscut molts canvis en els models d’estructuració, comunicació i comercialització. La irrupció dels mitjans socials i les xarxes han fet que els nostres clients hagin après hàbits diferencials de compra online, que han acabat afectant tot el sector turístic, des de les activitats fins a l’allotjament.
Per aquesta raó, creiem que la formació dels professionals és un element clau per superar amb èxit els nous reptes que se’ns plantegen i des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona reprenem un any més el programa de formació Turisme 360º amb diversessessions presencials que tindran lloc entre els mesos d’octubre 2014 i juny 2015 i on esperem comptar amb vosaltres. A més de la possibilitat de realitzar sessions sobre altres temàtiques sense desplaçar-vos a través de la nova plataforma online que us presentarem el 14 d’octubre i a la qual us donarem d’alta amb accés gratuït a un dels tallers a tots aquells que hàgiu assistit a la presentació per tal de familiaritzar-vos amb el funcionament.
Alhora, serà una excel·lent oportunitat per aprofundir en diverses temàtiques, fernetworking, visualitzar noms i persones amb qui diàriament podem tractar en un entorn virtual i a les quals podem demanar tot allò que ens sigui necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada