dimecres, 7 de setembre del 2016

Curs gratuït per preparar IELTS de la Universitat de Cambridge

> Curs gratuït online per preparar l'exàmen d'anglès IELTS de la Universitat de Cambridge 

Curs gratuït per preparar IELTS de la Universitat de Cambridge

La Universitat de Cambridge està oferint un curs gratis per preparar el IELTS que és una de les proves d'anglès més importants del món. Un examen que avalua el nivell d'anglès britànic respecte a uns criteris estàndard internacionals.
Aquest curs té una durada de cinc setmanes i va dirigit a totes aquelles persones que desitgin millorar la seva puntuació d'IELTS.
El curs, que es realitza a través de la plataforma de cursos MOOC Future Learn, començarà el dia 12 de setembre de 2016. A través d'aquest curs per preparar el IELTS, els estudiants aprendran totes les habilitats necessàries per superar la prova. El curs ofereix un certificat i és totalment online.
Per poder realitzar el curs, has de complir els següents requisits:
  • Aquest curs és per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva puntuació de IELTS. És especialment útil per a les persones que volen aprovar l'examen IELTS.
  • Es recomana tenir un nivell B1 d'anglès.

Si estàs interessat, has d'accedir a aquest enllaç:https://www.futurelearn.com/courses/cambridge-english-ielts. Si no estàs registrat en Future Learn, has de registrar-te. Una vegada fet, selecciona el curs i donar-li a unir-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada