dissabte, 8 de juliol de 2017

Feina a festivals i concerts

En què consisteix la feina?Durant la temporada d'estiu, arreu del territori català, l'Estat espanyol i arreu del món s'organitzen activitats a l'aire lliure, concerts, obres de teatre, dansa... Les entitats organitzadores d'aquests actes sovint necessiten personal de suport per a tasques com ara muntar i desmuntar l'espai i vendre entrades, o bé per a informació, seguretat, repartiment de publicitat, cambrers, neteja...
Quins estudis o habilitats demanen?Generalment, amb el títol de graduat en educació secundària obligatòria ja en tindràs prou, tot i que per a tasques més especialitzades es valorarà que hagis cursat formació professional de la branca d'imatge i so. També es valora molt el coneixement d'idiomes, sobretot l'anglès. És important que tinguis iniciativa, i que t'agradi el tracte amb la gent. Fes-te paga del fet que serà una feina dura i intensiva durant dos o tres dies, amb moltes hores continuades, on sovint es treballa a la nit.
Ara bé, si t'agrada la música, l'ambient dels festivals i vols accedir de franc als concerts, aquesta pot ser una bona oportunitat per viure un festival des de dins. I si et queda temps lliure, també pots aprofitar per fer turisme.
Cal experiència prèvia?
L'experiència amb feines de cara al púbic sempre es valora.
Quines condicions laborals ofereixen?
El contracte probablement serà d'obra i servei.
Com hi pots accedir?Per aconseguir la feina val més que t'adrecis directament als organitzadors del festival o concert. La manera més pràctica és fer-te un llistat de festivals i concerts d'estiu i adreçar-te als webs corresponents. JOVE.CAT t'ho posa fàcil i et proporciona uns quants llistats per començar la recerca. Molts dels webs dels festivals disposen d'una secció de reclutament de treballadors/es.

FONT: http://jovecat.gencat.cat/ca/detalls/Article/Feina-a-festivals-i-concerts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada