dilluns, 2 de gener del 2012

BEQUES PER UN CURS D'IMMERSIÓ EN LLENGUA ANGLESA A LA UNIVERSITAT INTERNACIONAL MENÉNDEZ PELAYO

El Govern central promou 14.000 beques per estudiar un curs d'immersió en llengua anglesa a la UIMP
Un total de 14.000 estudiants seleccionats podran participar als Cursos d'Immersió en Llengua anglesa organitzats per la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) i impulsats pel Ministeri d'Educació. Les formacions, de cinc dies de duració, tindran lloc a Santander, Madrid, A Coruña, Cuenca, València, Sevilla, Granada, Tenerife, Pirineus i Barcelona, entre el 5 de març i el 10 de desembre de 2012.
Els cursos s'adrecen a joves entre 16 i 30 anys que vulguin desenvolupar la seva capacitat oratòria i posar en pràctica els seus coneixements teòrics i gramaticals en un entorn adequat. Els sol·licitants han de comptar amb un nivell mig/avançat d'anglès i han d'haver obtingut la condició de becari per estudis superiors (universitaris, artístics superiors, d'FP...).

Cal destacar, alhora, que la concessió d'aquesta beca és totalment compatible amb altres convocatòries del Govern per a realitzar cursos d'idiomes a l'estranger.

Per participar cal presentar la sol•licitud abans del 25 de gener de 2012.

Un total de 14.000 places es posen a disposició dels joves que vulguin cursar aquesta formació, els quals rebran 728€ per poder realitzar l'estada. Els participants, però, hauran d'abonar 100€ a la UIMP en concepte de reserva de plaça.

Més informació: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada