dilluns, 2 de gener del 2012

EL GENCAT BLOC

EL GENCAT BLOC:

El gencat bloc és un espai obert a la conversa al voltant dels projectes de la Generalitat de Catalunya a Internet, com ara nous webs, productes multimèdia, aplicacions, eines, solucions corporatives i molts altres serveis. També informa de diferents temes relacionats amb Internet, innovació, gestió del coneixement i governança electrònica i oberta (eGovernment i openGovernment): tramitació telemàtica, multicanalitat, accessibilitat, usabilitat, gestió del canvi a les organitzacions o legislació en aspectes com la reutilització (llicències de propietat intel·lectual i drets d’autor) o la protecció de dades personals.

El bloc és l’eix central per establir el diàleg a través de les diferents plataformes en què gencat té comptes: Twitter, Facebook, Delicious, Slideshare, Youtube, Flickr… Segur que ens hi trobem.
Tant el gencat bloc com aquests altres espais a les diferents plataformes de la web social són oberts als comentaris dels lectors, que seran publicats si compleixen aquests requisits:
Que siguin pertinents, és a dir, que no s’allunyin del tema tractat.
Que mantinguin el respecte i el bon clima i no ofenguin ni atemptin contra la dignitat d’altres persones.
Que no continguin dades de caràcter personal ni informació publicitària.
El bloc es reserva el dret de no publicar qualsevol aportació que no observi aquestes indicacions mínimes


Més informació:

http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/gencat/sobre-el-bloc-de-gencatabout-the-blog-gencatsobre-el-blog-de-gencat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada