dimecres, 11 de gener del 2012

CURSOS GRATUÏTS A FIGUERES

La formació és un bé escàs que cal protegir. La millor forma és invertir temps procurant que aquest sigui productiu. La formació només és real si aporta un canvi, és un procés de transformació, és reinventar-se per poder afrontar el futur amb garanties.

Inici dilluns 16 de Gener.
Intel•ligència emocional

Curs dissenyat i orientat per conèixer i treballar les pròpies competències emocionals. Treballar l’autoconeixement, l’ autorregulació, l ’automotivació, l’empatia i les habilitats socials. Utilitzar l’ assertivitat i la pro-activitat, la comunicació, la creativitat, el llenguatge no verbal i els valors.
Durada: 24 Hores – Dilluns i Dijous de 19:15 a 21:45

Inici dimarts 7 de Febrer.
Tècniques i actituds de venda efectiva

Principals característiques dels principals professionals amb èxit comercial - Les regles claus de l’èxit davant els nostres clients - les fases de la Venda (Teoria i Role Plays) - Els processos de seguiment comercial - Els 10 factors d’èxit en les vendes.
Durada: 20 Hores – Dimarts de 19:15 a 21:45

Inici dilluns 27 de Febrer.
Coaching organitzacional

Adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a arribar a un nivell més alt d’acompliment en el treball que realitzem amb altres persones. Generar estratègies per a aplicar el Coaching en els àmbits de l’organització. Conèixer les aplicacions i fases d’un procés de Coaching a l’empresa i quines són les competències d’un bon Coach.
Durada: 20 Hores – Dilluns i Dijous de 19:15 a 21:45


Amb el finançament de Pimec i la Generalitat de Catalunya, aquests cursos són gratuïts per treballadors, autònoms i persones en situació d’atur.

Per rebre informació dels continguts dels cursos o formalitzar la inscripció, envieu un correu electrònic a : http://www.blogger.com/formacio@iconsl.com, o podeu trucar de 9:00 a 13:00 al 972.50.16.48, demanant per Lourdes Fariña.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada