dimarts, 12 de juny del 2012

STUDYINCATALONIA.COM

STUDYINCATALONIA.COM: Portal multilingüe, dinàmic i personalitzat que informa l'estudiant estranger de les titulacions i els tràmits per estudiar a Catalunya



http://ww2.studyincatalonia.com/index.asp?web_idioma=2


La Secretaria d'Universitats i Recerca ha posat en marxa el nou portal multilingüe www.studyincatalonia.com, interactiu i personalitzat, per promocionar els estudis de les universitats catalanes arreu del món. El nou portal posa a l'abast de l'estudiant estranger informació exhaustiva de la titulació que vol cursar a Catalunya i dels tràmits a seguir en funció del seu país d'origen.


Studyincatalonia.com apropa als estudiants el sistema d'universitats i recerca de Catalunya i, alhora, ofereix un mapa complet de la formació superior impartida a les 12 universitats, tant públiques com privades. El web s'ha dissenyat per facilitar la tria dels estudis universitaris oficials i perquè l'estudiant pugui planificar fins als últims detalls la seva estada acadèmica a Catalunya.



La informació del web s'estructura al voltant de set eixos temàtics: viure a Catalunya (amb dades sobre el país, allotjament, etc.); accés a les universitats (amb informació sobre els tràmits a seguir per matricular-se a la universitat); sistema universitari (amb dades de les dotze universitats de Catalunya); estudis universitaris (amb totes les titulacions que pot escollir l'estudiant); study abroad (amb informació sobre estades acadèmiques temporals sense accedir pel sistema habitual d'admissió); beques disponibles; i un apartat d'enllaços d'interès.



En l'apartat d'accés, l'estudiant només ha d'indicar el país d'origen, el nivell d'estudis cursats i allò que l'interessa estudiar a Catalunya perquè, automàticament, el web li mostri totes les opcions al seu abast. L'estudiant també pots consultar l'oferta formativa en funció de l'àrea de coneixement, de l'idioma en què s'imparteix la titulació, del percentatge d'estudiants internacionals que segueixen els mateixos estudis, i de si la titulació pertany al programa Erasmus Mundus.



El portal web està disponible en quatre llengües: català, castellà, anglès i francès.


Més informació: http://www.gencat.cat/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada