dijous, 25 d’abril de 2013

Nou projecte pilot de formació professional dual a alemanya, en concret a Hamburg.


Nou projecte pilot  de formació professional dual a alemanya, en concret a Hamburg.
 La Cambra de Comerç d’Hamburg demana aprenents per estudiar FP dual a Hamburg. Com ja sabeu, la FP dual combina la formació a l’empresa i a l’escola. L’empresa s’encarrega de formar als aprenents de les parts més pràctiques i l’escola de la part més teòrica i transversal. La relació entre l’empresa i l’alumes estableix mitjançant un contracte laboral retribuït.
 La Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Catalunya i la Cambra de Comerç d’Hamburg han signat un acord de cooperació per promoure i difondre la formació dual alemanya a Catalunya.  El SOC mitjançant l’àrea d’Intercanvis Internacionals està col·laborant en la difusió d’aquest projecte pilot que pretén impulsar la mobilitat professional de Joves catalans.

 Els requisits que han de complir les persones que es presentin són:


·      Tenir entre 18 i 35 anys
·         Ser ciutadà de la UE o Suïssa
·         Tenir coneixements d’angles (nivell A2) o  d’alemany ( nivell A2)
·         estar disposat a viure a Hamburg durant un mínim de 3 anys

La cambra de Comerç de Barcelona organitza una sessió informativa el dia 6 de maig a les 18h. Les persones interessades en assistir a la sessió informativa han d’omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar al següent web: http://fpdual.empresaiformacio.org/

 En breu sortirà totes les informacions al web del SOC: www.oficinadetreball.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada