divendres, 26 de febrer del 2010

1.5. PERMISOS INICIAL DE TREBALL PER A PERSONES ESTRANGERES

Des de l’octubre de 2009 el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) passa a ser l’organisme competent en la resolució de les sol·licituds d’autoritzacions inicials de treball a persones estrangeres, en coordinació amb l’Estat, que és qui resol en matèria d’autoritzacions de residència i renovacions.

Hi ha 10 Oficines de Treball repartides per tota Catalunya, on es poden presentar les sol·licituds d’autoritzacions inicials de treball als estrangers. Una d’elles és l’Oficina de Treball de Figueres.

Les autoritzacions inicials de treball a les persones estrangeres són les autoritzacions que es requereixen a les persones treballadores estrangeres extracomunitàries més grans de 16 anys per a l’exercici de qualsevol activitat lucrativa a Catalunya per compte propi o per comte d’altri.

Les sol·licituds que s’han de presentar a les Oficines de Treball són:

Autoritzacions inicials de residència temporal i treball per compte d’altri o per compte propi.
Cal demanar cita prèvia a:
www.oficinadetreball.gencat.cat/citaprevia/autoritzacions/empresa


Modificacions de les autoritzacions inicials de treball.
És convenient demanar cita prèvia a:
www.oficinadetreball.gencat.cat/citaprevia/autoritzacions/ciutada
o bé presentar la vostra sol·licitud per registre.

Autoritzacions de treball a persones estrangeres per a llocs de treball estable pel règim del contingent de treballadors estrangers.


Les sol·licituds es poden obtenir a: http://www.oficinadetreball.gencat.cat/


La resta de sol·licituds: Renovacions d’autoritzacions, pròrrogues d’estància i autoritzacions de tornada. Autoritzacions que únicament afecten a residència. Reagrupament familiar. Sol·licituds de títols de viatge o cèdules d’inscripció. Sol·licituds de certificats, del NIE o de la Targeta d’Identitat de l’Estranger s’han de presentar a les oficines d’estrangeria de l’Estat.

A Girona:
Subdelegació del Govern
Av. Jaume I, 17
17001 Girona
Tel. 972 06 91 40

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada