dissabte, 27 de febrer del 2010

2.5.1. OPOSICIONS

2.5.1. Oposicions

Per més informació:
http://www.gencat.cat/
http://www6.gencat.cat/joventut/catala/portal/treball/oposicions.htm


L’Administració pública pot ser una possibilitat interessant per accedir al món laboral. Per poder treballar en la funció pública (local, autonòmica o estatal) s’ha de fer un seguit de proves d’accés, amb un resultat classificatori, denominades oposicions. L’oferta pública d’ocupació de les diferents administracions surt publicada en els diaris oficials corresponents.

Generalitat de Catalunya
Una de les possibles administracions on pots treballar com a funcionari/ària és la Generalitat de Catalunya. Al web de la Generalitat de Catalunya, concretament al Departament de Governació i Administració Pública, disposes d’informació sobre oposicions i sobre la funció pública de Catalunya. A l’apartat de calendari d’ofertes públiques i convocatòries hi pots consultar tant els processos selectius oberts com els pendents de convocatòria.

Administracions locals a Catalunya
També pots treballar de funcionari/ària a l’Administració local a Catalunya, és a dir, en un ajuntament, un consell comarcal, una diputació o en algun altre tipus d’organització supralocal. Pots consultar l’oferta pública existent en les convocatòries oficials que surten publicades en els diaris oficials de les províncies (BOP)

Diputació de Girona en l’apartat d’actuacions i serveis pots accedir al menú de recursos humans. Hi pots consultar informació sobre ofertes de treball a la Diputació de Girona. Si vols conèixer les convocatòries dels ajuntaments d’aquesta demarcació, ho pots fer per mitjà del Butlletí Oficial de la Província de Girona.

Administració de l'Estat
Una altra manera d’accedir a la funció pública és mitjançant les oposicions que convoca l’Administració de l’Estat. En el web del “Ministerio de Administraciones Públicas” hi pots consultar: una llista d’ofertes de treball dels diferents ministeris i organismes de l'Administració de l’Estat i informació general o específica de cada concurs d’oposicions.

Unió Europea
La Unió Europea també convoca places de funció pública per treballar-hi com a funcionari/ària mitjançant oposicions. En el seu web hi ha un servei de documentació amb informació sobre oposicions a l'administració de la UE.

Totes les convocatòries oficials es publiquen en els diaris o butlletins oficials:

-Administració de l’Estat: BOE (Butlletí Oficial de l’Estat)
-Generalitat de Catalunya: DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya)
-Unió Europea: DOUE (Diari Oficial de la Unió Europea)

Que podeu consultar per internet:
BOE: http://www.boe.es/
DOGC:http://www.gencat.cat/
DOUE: www.boe.es/aeboe/consultas/enlaces/union_europea.php


A la comarca de l’Alt Empordà hi ha centres que preparen per diferents oposicions:

Figueres

AulaMestre Centre de Formació
C. Santa Llogaia, 30 baixos
Figueres
Tel. 972 51 63 14
Preparen per: Mossos, Policia local, Bombers de la Generalitat, Agents rurals, Ajuntaments, generalitat de Catalunya, Consell Comarcal, Diputació, etc.

Mecamaster
C. Sant Llàtzer, 33
Figueres
Tel. 972 67 34 09


CIS - CENTRE INTEGRAL DE SEGURETAT organitza cursos subvencionat i pivats i també cursos per PREPARAR OPOSICIONS DE:- Bombers /agent rural- Mossos d'esquadra- Polica Local- Guardia Civil-Professor d'autoescola-Funcionari de pressons-Policia Nacional

CIS
C. Pla de Salt, 14 Of. 1-2
Salt
Tel 972 249 675
info@cisformacio.com
HI HA DELEGACIÓ A FIGUERES





PROVES ACTIC:
Més informació: http://www.actic.gencat.cat/
La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.
L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.
L’ACTIC permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics.
Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.
Per poder realitzar la prova d'avaluació, cal pagar la taxa legalment establerta. També s'ha regulat legalment un sistema d'exempcions i bonificacions.
Un cop complerts els tràmits previstos, la persona interessada pot reservar el lloc, la data i l’hora per realitzar la prova d’avaluació a través del portal ACTIC o mitjançant una comunicació dirigida a l’Oficina Gestora.
La prova d’avaluació s’ha de reservar amb una antel·lació mínima de set dies i màxima de sis mesos.
L’Administració de la Generalitat incorporarà, de manera progressiva, la valoració de competències en tecnologies de la informació i la comunicació en els processos de provisió de llocs de treball i de selecció de la funció pública.

A l’Alt Empordà hi ha centre, per ara, a on es poden realitzar aquestes proves:
CESI ALTA FORMACIÓ, SL.
Plaça President Tarradellas, 11
Figueres


Formació ACTIC
LÒGICA GIRONINA, SL
C. Migdia, 40
Girona
Tel. 972 22 28 88
http://www.logicagironina.com/
info@logicagironina.com

Cursos de preparació per Certificat bàsic ACTIC
- Dilluns i dimecres de 18 a 20.30h del 10/04/10 al 03/07/10
- Dissabtes de 9 a 14h del 10/04/10 al 03/07/10



Portals amb informació sobre oposicions:
http://www.buscoposiciones.com/
http://www.canaloposiciones.com/
http://www.solooposiciones.net/
http://www.oposiciones.es/


N’hi ha molts més!


US RECOMANO AQUEST VÍDEO:








OFICINA D'INFORMACIÓ DE LES VACANTS DEL NOU ENTRE PENITENCIARI PUIG DE LES BASES DE FIGUERES

Per tal de donar informació sobre els llocs que hi haurà vacants al nou Centre Penitenciari Puig de les Bases aFigueres, s'obrirà una oficina d'informació a:

Fundació Clerch i Nicolau
C. Nou, 53
Figueres
Els dies 6 i 7 d'abril de 10 a 14h i de 15.30 a 17.30h i els dis 8 i 9 d'abril de 10 a 14h.

TOTES LES VACANTS SÓN PER CONCURS OPOSICIÓ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada