dimarts, 22 de novembre del 2011

Jornada ODISSEU- retorn i inserció laboral dels/les joves al medi rural

Jornada ODISSEU - retorn i inserció laboral dels/les joves al medi rural

Acte de presentació del projecte ‘ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural’, que tindrà lloc el proper dia 1 de desembre al matí, al CaixaForum de Barcelona. Joves i oportunitats, desenvolupament rural i inserció laboral 1 de desembre de 9.30h – 14.30h a Barcelonal’Aula 1 – CaixaForum, Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa” (MAPA)(Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona)

L’acte s’emmarca en el projecte ‘ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural’, el qual pretén incentivar i facilitar el retorn dels i les joves cap al medi rural, tot creant un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el seu compromís social amb el territori rural.
La jornada consistirà en la presentació d’ODISSEU i els resultats de la diagnosi elaborada en la primera fase del projecte sobre les migracions dels i les joves rurals. També es comptarà amb la intervenció d’Ingrid Machold –Federal Institute for Mountainous and Less Favoured Areas, Àustria- amb la ponència “Tendències i perspectives dels/les joves en el desenvolupament rural”, i finalment hi haurà una taula d’experiències pràctiques relacionades amb la temàtica.

L’aforament és limitat. Preguem confirmació d’assistència, la qual atendrem per ordre d’inscripció.
Acte gratuït i obert a tothom, prèvia inscripció a l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya: al telèfon 973.48.17.52 extensió 8401 o per correu electrònic a tecnic2@arca-dr.cat Data màxima dilluns 28 de novembre

Font: www.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada