diumenge, 8 de desembre del 2013

Com treballar a Melià Hotels?

Com treballar a Melià Hotels?


Meliá Hotels International és una empresa hotelera espanyola. Actualment disposa de més de 350 hotels distribuïts en 35 països de quatre continents, comercialitzats sota les marques Meliá, Gran Meliá, EM by Meliá, Paradisus, Innside by Meliá, TRYP by Wyndham, Sol Hotels i Club Meliá. Dóna feina a més de 30.000 persones a tot el món.

Com pots accedir-hi?

L’empresa disposa d’un canal de feina a la pàginahttp://www.meliahotelsinternational.com/es/empleo on podem trobar informacions sobre el seu equip i les ofertes de feina actualitzades. Com els hotels es troben a tot arreu del món, les ofertes poden estar escrites en altres idiomes a més del castellà (com anglès i alemany, per exemple).
A la pàgina http://www.meliahotelsinternational.com/es/empleo/envia-tu-cv podrem enviar el nostre CV especificant nom, cognom, àrea d’interès a més de poder escriure una carta de presentació

Quines ofertes de treball pots trobar?

Com totes les grans empreses hi ha ofertes de treball molt diferents, tot i que l’empresa només té dues àrees: oficines i hotels.
A les oficines hi ha ofertes relacionades amb l’administració, la venda, la informàtica, i als hotels les ofertes són relacionades amb l’atenció al client, el manteniment i la restauració entre d’altres.

Perfil buscat

A la seva web ens diuen que Meliá Hotels International busca professionals proactius, amb ganes de treballar, que es responsabilitzin de la seva feina i busquin la superació contínua i la qualitat en el seu acompliment. Persones orientades al client i als resultats, que es comprometin amb l'organització i, sobretot, que sàpiguen i vulguin treballar en un gran equip.
S’ha de tenir en compte que l’empresa pertany al sector del turisme i que en molts casos tenir un bon coneixement de l’anglès i d’altres idiomes serà molt important.
Font: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada