dijous, 12 de desembre del 2013

Les set millors aplicacions per buscar feina

Les set millors aplicacions per buscar feina

Localitzar les ofertes de treball a qualsevol lloc i moment ja és possible gràcies a les apps per a mòbils

18.11.2013 | 07:13
Les set millors aplicacions per buscar feina
Les set millors aplicacions per buscar feina

La crisi econòmica en què estem immersos ha limitat de manera considerable les ofertes de treball . A més , les empreses cada vegada eviten més les vies tradicionals per a la contractació i se submergeixen en les noves tecnologies per trobar el candidat perfecte . Per tot això , i perquè no et perdis ni una oferta laboral , hem seleccionat alguna de les aplicacions mòbils que no hauran de faltar en el teu Smartphone 
Infojobs Card: Infojobs és una de les agències de treball online més importants d'Espanya . Gràcies a la seva app podràs localitzar ofertes de treball i inscriure't en elles . A més , pots marcar les teves ofertes preferides i compartir-les amb els teus amics utilitzant els contactes de l'agenda , Facebook o Twitter . Preu: Gratuït .
Linkedin: Aquesta xarxa social , que compta amb més de 220 milions de membres , s'ha convertit en un important punt de trobada entre professionals . Compta amb una app que et permet fer pràcticament el mateix que a través del seu web . Linkedin s'ha convertit en els últims temps una de les eines més utilitzades per a oferir i trobar una feina. Preu : Gratuït .
Monster: L'app d'aquesta empresa de recerca de feina ofereix als seus usuaris un servei de recerca i sol · licitud de treball molt simple . Una de les novetats és que compta amb un servei de geolocalització que et permetrà trobar els treballs que s'ofereixen a prop teu . Preu : Gratuït .
Jobeeper: Aquesta aplicació envia al teu mòbil automàticament ofertes d'ocupació personalitzades segons el teu currículum . També permet crear alertes mitjançant paraules clau , països i freqüència .
Eures: El servei europeu d'ocupació també va estrenar aplicació a principis d'any . Gràcies a aquesta xarxa podràs buscar ofertes d'ocupació publicades pels serveis de qualsevol país d'Europa , utilitzant els filtres disponibles, com la categoria i el país . Podràs visualitzar fins i tot amb total exactitud on se situen algunes de les ofertes publicades gràcies a la visualització de mapes a escala . Preu : gratuït .
Indeed: Aquesta aplicació ofereix una de les recerques més completes ja que les seves ofertes d'ocupació procedeixen de milers de pàgines d'empreses i borses de treball dins i fora d'Espanya. Localitza ocupació en més de 50 països i 26 llenguatges. Preu : gratuït
Jobandtalent : Gràcies al seu algorisme, aquesta aplicació, trasllada a l'usuari en temps real les millors ofertes d'ocupació que més s'ajusten al perfil, experiència i preferències. A més, l'opció "aplica per mi " permet que l'eina, de forma completament automàtic, realitzi el registre en qualsevol web, amb el que no hem de perdre temps incloent dades i enviant currículums. Preu: gratuït.


FONT: www.diaridegirona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada