dilluns, 15 de febrer del 2016

CURSOS, CURSETS I TALLERS

Has pensat en fer de les teves habilitats o els teus interessos alguna cosa més que un simple entreteniment? No t'agradaria dedicar el temps lliure a aprofundir, formar-te i especialitzar-te en alguna de les teves aficions? Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tot tipus i en tots els àmbits: fotografia, vídeo, excursionisme, esports, decoració, bricolatge, aeromodelisme, còmics, internet, informàtica, música, cuina, jardineria, tast de vins, teatre, ioga, literatura, dansa.... Segur que hi ha un curs per a tu.

Centres socials i cívics

Els centres cívics i casals són equipaments públics que solen oferir punts d'atenció i informació als ciutadans, sala d'actes, sales polivalents per a reunions i tallers i sales especialitzades. Entre les activitats que porten a terme solen ser molt populars els tallers de formació de tota mena que proposen. A Barcelona hi ha gairebé 50 centres cívics, i molts més municipis de Catalunya també en tenen.

Cercadors de cursos

L'oferta de cursos d'empreses privades i particulars és immensa i inabastable. T'oferim enllaços a alguns cercadors de cursos que et poden orientar en la cerca.

FONT: www.jove.cat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada