divendres, 12 de febrer del 2016

PROGRAMA SINGULAR TALENT

Aim-solo, ha estat seleccionada per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya per participar dins del Pla de Garantia Juvenil amb el programa Singular Talent. Un programa adreçat a joves de fins a 29 anys, amb cicles formatius de grau superior i/o titulats universitaris , de qualsevol comarca del territori català, que intentarà anar molt més enllà de la mateixa Garantia Juvenil per convertir-se en un projecte d’investigació, que ha de trobar solucions a la dificultat que tenen els joves per incorporar-se al món laboral.

Per això el programa el que farà es descobrir la “singularitat” de cada jove, talent, per connectar-lo amb les necessitats “singulars” de les empreses. Una singularitat que descobrim en els joves a través de la metodologia AS Avatar i que ben aviat hi treballarà per la millora continua quatre grups de recerca en psicologia de la Universitat de Girona.

El programa s’adreça a 390 joves per trobar feina, i també l’acompanyament a 10 joves amb idees, a la creació de la seva pròpia empresa. Per això assessors empresarials l’ajudaran en el disseny, la creació i la recerca de finançament fins a l’acompanyament durant els primers mesos del naixement de la seva empresa. El projecte el que intentarà es connectar les idees empresarials dels joves amb empreses que puguin estar interessades en projectes estratègics.

El sinteressat que es posin  en contacte amb nosaltres a través de l’email: bolive@aim-solo.com i també poden registrar-se dins del nostre web www.aim-solo.com a l’ apartat GARANTIA JUVENIL.

Cal dir que aquest programa està subvencionat en la seva totalitat, per tant no té cap cost pels joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada