dimecres, 3 d’octubre del 2012

Acte públic de presentació de la nova Xarxa d'Emprenedores i Empresàries Competents de l'Empordà


NOVA XARXA D'EMPRENEDORES I EMPRESÀRIAS COMPETENTS DE L'EMPORDÀ 


Aquesta xarxa neix amb la voluntat de fomentar les competències tant personals com professionals, del grup d’emprenedores i empresàries que han participat, durant aquest any 2012, en un programa implementat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres i el Pla d’Intervenció Integral del Centre Històric.

L’objectiu d'aquest programa ha estat el poder dissenyar plans de millora que permetessin a les persones participants assegurar i augmentar la viabilitat del seu projecte empresarial.

Hi han participat una trentena de dones provinents de diferents sectors professionals, el de les arts, el de les noves tecnologies, o l'alimentari, entre d’altres, i un gruix important de comerciantes del centre històric de Figueres.

La xarxa pretén donar visibilitat als valors femenins en nous models de lideratge i gestió de projectes d'acord amb els valors que propugna l'economia del bé comú, la qual es basa en un model econòmic sostenibel i partidari de les relacions humanes per sobre del predomini dels mercats.

Si voleu assistir-hi ens ho podeu confirmar a promocioeconomica@figueres.org 

4 d'octubre   20h
Teatre Municipal El jardí


Més informació:

David Carvajal Carbonell
Àrea Promoció Econòmica
Plaça de l'Església, 6 | 17600 Figueres | www.figueres.org 
Tel. 972 104 844 |  667 508 543  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada