diumenge, 7 d’octubre de 2012

MOBILITAT LABORAL QUEBECEls governs de Catalunya i del Quebec van signar el passat mes de febrer una declaració d’intencions en matèria de mobilitat professional de treballadors qualificats.
Fins ara, s'han organitzat sessions informatives sobre anar a viure i treballar al Quebec.

Atès l’èxit de les primeres sessions informatives, hi ha  previst organitzar una segona tanda de sessions informatives els dies 29, 30 i 31 d’octubre a Barcelona, i també una “Journée Quebec” a Barcelona el dia 29 de novembre.

Una “Journée Quebec” consisteix en l’organització per part del Govern del Quebec d’una sessió de reclutament massiu de treballadors qualificats en un altra país. Per primera vegada, s’organitzarà una sessió d’aquesta mena en un país no francòfon. Mes de 30 empreses del Quebec, associacions empresarials i institucions governamentals es desplaçaran a Barcelona el dia 29 de novembre per mantenir entrevistes amb els candidats més idonis a les seves ofertes.Quadre sessions (data & àmbit temàtic)
Dilluns 29 d’octubre
Dimarts 30 d’octubre
Dimecres 31 d’octubre
9-13h TIC
9-13h Metal·lúrgia
9-13h Finances & Assegurances
15-19h Ciències de la Salut & Química
15-19h Enginyeria


Es preveu que a partir del 8 d’octubre es pugui endegar la preinscripcions a aquestes sessions, que es realitzaran on line en aquest enllaç.

Consideracions
Ø  Hi haurà traducció simultània del francès al català per a aquestes sessions.
Ø  S’adreça a persones treballadores, en situació d’atur o en actiu
Ø  Obertes a persones no inscrites a les oficines de Treball
Ø  Hi ha un apartat al web del SOC específic sobre aquest projecte:

Ø  S’han elaborat unes Preguntes més freqüents sobre aquestes sessions que es publicaran en aquest apartat webJOURNÉE QUEBEC:

Data: 29 de novembre de 2012
Lloc: Hotel Fira Palace de Barcelona
Horari: 09.00h-19.00h
Tipologia d’ofertes de feina: procedents dels sectors TIC, ciències de la salut, química, metal·lúrgia, enginyeria i finances i assegurances.

Format:
·         Matí: Assistència de persones candidates a qui les empreses han concertat una entrevista
·        Tarda: fòrum obert. Assistència de persones candidates dels perfils sol·licitats però a qui no se’ls hi ha concedit hora per a entrevista

Més informació a la web del SOC: www.oficinadetreball.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada