dijous, 18 d’octubre del 2012

CURSOS CER-TIC DEL SOC


L’any 2011 es va engegar el programa CerTIC 2011 i com que el SOC n’ha fet una valoració positiva, torna a apostar per aquesta formació semipresencial.

Aquests cursos de preparació a la certificació oficial en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) són accions que s’imparteixen en la modalitat semi presencial i que tenen com a finalitat preparar a l’alumnat en el marc de les TIC mitjançant programes i currículums oficials dissenyats per organitzacions referents d’aquest sector; millorar la capacitació professional i la qualificació professional; afavorir la inserció laboral dels treballadors/ores prioritàriament en situació d'atur.
Aquestes accions formatives són totalment gratuïtes per l’alumnat, ja que la subvenció es cofinançada pel SOC i el Fons Social Europeu i cobreix el 100% de les despeses.
Per poder participar en aquestes accions, cal que l’alumnat estigui inscrit a les Oficines de Treball de la Generalitat i compleixi els requisits que estableixi cada programa formatiu.

Les persones interessades en inscriure’s en aquests cursos poden consultar i tramitar la sol·licitud d’inscripció a la pàgina www.oficinadetreball.gencat.cat o bé adreçar-se a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OT) corresponent. 
Les accions formatives tenen una part teòrica presencial, que es farà al centre de formació i una part a distància, mitjançant la plataforma, l’accés a la qual serà facilitat a l’alumnat per l’empresa PUE.

Calendari 

 Inici de les preinscripcions: 18 d’octubre del 2012
 Fi de les preinscripcions: novembre del 2012
Durada dels cursos: de novembre a desembre de 2012


Aqui teniu l'enllaç a la web on hi ha molta més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada