dijous, 17 de gener del 2013

NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS LEADER


Ja s'ha obert una nova convocatòria d'ajuts Leader. Aquests ajuts estan adreçats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general, i pel que fa a l'àmbit del territori que gestiona ADRI-NOC s'hi poden acollir empreses de 51 municipis de: la Garrotxa (21), Collsacabra (4: Rupit i Pruit, Santa Maria de Corcó, Tavertet i Vilanova de Sau), el Pla de l’estany (1: Sant Miquel de Campmajor) i l’Alt Empordà (25: Agullana, Albanyà, Biure, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cantallops, Capmany, Cistella, Darnius, Espolla, Garriguella, la Vajol, Lladó, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Mollet de Peralada, Palau-saverdera, Pau, Rabós, Sant Climent Sescebes, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Vilajuïga, Vilamaniscle i Vilanant). Aquestes subvencions permeten obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut per a inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis.
Amb la publicació de la convocatòria s'obre un termini de 45 dies perquè les empreses puguin presentar el seu projecte. Les persones interessades en conèixer més detalls d'aquesta convocatòria poden posar-se en contacte amb l'equip tècnic d'ADRINOC.
A l’anterior convocatòria d’ajuts LEADER les inversions realitzades per les empreses beneficiàries van suposar unainversió de prop de quatre milions i mig d’euros al territori i una aportació de més de 1.500.000 € en forma de subvencions a fons perdut. Alhora, totes aquestes empreses amb l’assessorament d’ADRI-NOC, estan realitzant un procés d’implementació de plans de millora integrals de les seves organitzacions mitjançant l’aplicació de bones pràctiques empresarials en l’àmbit econòmic, ambiental i social. Aquest procés, es fonamenta en l’estratègia d’ADRI-NOC de procurar que els recursos públics derivats d’aquest programa no suposin únicament un guany individual per al beneficiari sinó que reverteixin de forma directa en el territori.


Més informacióPersona de contacte l'Alt Empordà, Sílvia Vidal Dolset. 
ASSOCIACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL INTEGRAL DE LA ZONA NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA (ADRINOC) 
C/ Nou, 48 - 17600 FIGUERES
Tel.: 972 50 30 88 extensió 191
Correu electrònic: svidal@adrinoc.cat - www.adrinoc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada