divendres, 28 de novembre de 2014

Selecció de professorat d'estudis catalans a l'exterior

> Selecció de professorat d'estudis catalans a l'exterior

Dijous 20 de novembre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la segona convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans a les universitats de fora del domini lingüístic. En total, es convoquen 4 places per a universitats d’Alemanya, Japó, Xile i Mèxic, totes elles de la xarxa d’estudis catalans a l’exterior de l’Institut Ramon Llull.
Els candidats hauran d’omplir el formulari en línia (preferent) o fer arribar la sol·licitud per correu, i adjuntar la informació requerida a les bases. Les quatre places disponibles són a Alemanya (Universitat de Leipzig), Japó (Universitats d’Estudis Estrangers de Tòquio i Universitat de Hosei), Mèxic (Universitat de Guadalajara) i Xile (Universitat de Xile i Pontifícia Universitat Catòlica de Xile).
Per optar a qualsevol d’aquestes places cal complir, entre d’altres, els següents requisits: estar en possessió del títol de llicenciatura, grau o doctorat en l’àmbit de les arts i les humanitats, preferentment en filologia catalana, o bé aportar el comprovant de sol·licitud d’expedició del títol corresponent; estar en possessió del Certificat de nivell superior de català o equivalent i acreditar coneixements de l’idioma oficial del país de destinació (requisit d’aplicació en cas que l’idioma oficial del país de destinació sigui l’anglès, el francès, l’alemany o l’italià).


Informació addicional:http://www.llull.cat/catala/aprendre_catala/seleccio_professors_bases.cfm

FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada